top of page

Hello

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do, and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

KIROPRAKTOR MARIA HALVORSEN

Autorisert kiropraktor og medlem av Norsk kiropraktor Forening (MNKF). Daglig leder/innehaver av Lindås Kiropraktorklinikk.

 

I 2009 tok jeg min turnus i Bergen, etter en 5-årig utdannelse ved Syddansk Universitet i Odense. Jeg har et godt kunnskapsgrunnlag og lang erfaring til å utrede og behandle mange plager og smerter tilknyttet muskel- og skjelettsystemet. Jeg sørger for å holde meg faglig oppdatert gjennom kurs og konferanser.

 

Jeg har bl.a. videreutdannet meg innenfor kjeveleddsplager og nålebehandling (IMS, tørrnålsteknikk). Jeg har også tatt flere pediatrikurs (spedbarn og barn) har god erfaring med behandling av gravide.

To dager i uken er jeg på Bambus Familieklinikk, hvor det er stor overvekt av gravide og barn. Her samarbeider vi også med jordmor og ammeveileder.

Som kiropraktor har jeg god kunnskap til å vurdere og behandle de fleste plager knyttet til smerter i nakke, skuldre og rygg. Og jeg har full henvisnings- og sykemeldingsrett innenfor muskel- og skjelettplager. 

 

FB_IMG_1609672296362.jpg
bottom of page